Quote van de maand: Met de Billen Bloot

De lente zit er gelukkig weer aan te komen. Helaas is daar vandaag nog weinig van te merken, maar daarom een korte anekdote (en geen quote) van afgelopen zomer.

Het was een mooie dag tegen het einde van de zomer. Mensen genoten zichtbaar van het mooie weer en zaten op de tredes vol in de zon. Op momenten waarop het wat rustiger is bij het koffie maken kijk ik vaak voorbijgangers, zo ook nu.

Vanaf een afstand zag ik een stel aankomen lopen, zij op hoog tempo in kort rokje en rugzak op, hij kort erachter met een gebogen hoofd. Terwijl zij dichterbij kwamen sprak zij hem op felle toon toe. De jongen was hier niet van onder de indruk want zijn houding veranderde geenszins. Het meisje bleef maar tegen hem praten en duidelijk werd dat zij over iets onenigheid hadden. De jongen zweeg verder en accepteerde zijn verlies. Althans zo dacht ik.

Terwijl zij de trap opliepen kreeg ik door dat die jongen misschien niet de verbale discussie zou winnen, maar wel degelijk zijn gram zou halen.

Gepikeerd als ze was liep het meisje de hoge tredes van het Jaarbeursplein omhoog. Wat ze niet door had was dat haar rokje inmiddels onder haar rugzak was gekropen. Haar bleke billen in zwarte string gingen nu het hele Jaarbeursplein over. Zij bleef stevig vooruit lopen terwijl de jongen zweeg en slechts af en toe omhoog keek.

Eén ding werd mij ook duidelijk, het zijn erg veel tredes omhoog..

Inhuren

Kawa Coffee is ook in te huren voor evenementen, feesten of andere aangelegenheden. Bent u geïnteresseerd om Kawa Coffee in te huren voor een evenement? Dan kunt u het via het contactformulier informatie hierover inwinnen en dan wordt er spoedig contact met u opgenomen.Facebook feed

Laatste blogposts

 • Mar

  03

  Quote van de maand: Met de Billen Bloot

  Quote van de Maand. In ongeveer 200 woorden een anekdote waar ik hartelijk om heb gelachen

 • Feb

  11

  Koffie

  Ik kan elke dag uitkijken naar een moment waar ik echt van kan genieten.

 • Oct

  08

  Quote van de maand

  In ongeveer 200 woorden een korte anekdote vertellen waar ik hartelijk om heb gelachen.

Klantbeoordelingen

 • "Vrolijk en opgewekt maakte hij het lekkerste zwarte goedje uit heel Utrecht. Kawa Coffee mijn complimenten!"

  - Alina

 • "Goed bakje cappuccino en altijd in voor een praatje.
 Een goed begin van de dag."

  - Andre