Quote van de maand

In dit onderdeel wil ik gebruik maken om mijn ervaringen van het jaarbeursplein met jullie te delen. Dagelijks ontmoet ik vele bijzondere personen, maar soms is het verhaal over of van een persoon net even wat aparter. In ongeveer 200 woorden wil ik jullie zo’n korte anekdote vertellen waar ik hartelijk om heb gelachen.

Enige tijd geleden stond ik op een dinsdagochtend, zoals altijd, koffie te maken. Het was ongeveer 7:15 donker en behoorlijk koud. De mensenmassa had haar weg nog niet gevonden naar het station want het was nog rustig. Op een gegeven moment komt er een jongen voorbij met een blond haar en een vriendelijk gezicht hij stopt en zegt “Hey, jou heb ik hier nog nooit gezien!”. Waarop ik hem vertel dat ik er toch al 1,5 jaar sta. Hij kijkt geïnteresseerd naar de bakfiets en ik vraag hem daarop(zoals jullie misschien bekend) of hij ook een fijne dag heeft vandaag. Hij antwoordt vervolgens “Ja eigenlijk best wel, ik ben vanochtend net vrijgekomen uit de bajes in Nieuwegein”.

Mij werd in ieder geval duidelijk waarom hij me nog niet eerder had gezien..

Hij had geen geld voor een koffie, dus om zijn ochtend nog meer kleur te geven heb ik hem maar een cappuccino met zo’n hartje gegeven.

Inhuren

Kawa Coffee is ook in te huren voor evenementen, feesten of andere aangelegenheden. Bent u geïnteresseerd om Kawa Coffee in te huren voor een evenement? Dan kunt u het via het contactformulier informatie hierover inwinnen en dan wordt er spoedig contact met u opgenomen.Facebook feed

Laatste blogposts

 • Mar

  03

  Quote van de maand: Met de Billen Bloot

  Quote van de Maand. In ongeveer 200 woorden een anekdote waar ik hartelijk om heb gelachen

 • Feb

  11

  Koffie

  Ik kan elke dag uitkijken naar een moment waar ik echt van kan genieten.

 • Oct

  08

  Quote van de maand

  In ongeveer 200 woorden een korte anekdote vertellen waar ik hartelijk om heb gelachen.

Klantbeoordelingen

 • "Vrolijk en opgewekt maakte hij het lekkerste zwarte goedje uit heel Utrecht. Kawa Coffee mijn complimenten!"

  - Alina

 • "Goed bakje cappuccino en altijd in voor een praatje.
 Een goed begin van de dag."

  - Andre